• Hľadať
  • DJAY OnAIr
  • Košík
  • Prihlásiť
  • Počet hodnotení: 20
     
    TOP DJ : 28
     
Dajte vedieť aj kamarátom
Jay Sly (SK)
Deep House / House / Ghetto Funk
  • Youtube
  • O mne: Sly vlastným menom Eugen Huska sa venuje DJingu od roku 2006, kedy začínal ako čisto koncertný Hip-Hopový DJ. Popri tom hrával v malých baroch a diskotékach v okolí Bratislavy a precestoval aj stredné a východné Slovensko aby získal skúsenosti aj mimo svojho bydliska.

    Zlom nastal v roku 2009, kedy sa začal venovať tanečnej hudbe a iným žánrom. V Pezinku sa tak stal rezidentným DJom v Barrel Pube, kde jeho akcie privítala verejnosť pozitívne svojou vysokou návštevnosťou. Sekundoval známim DJom a umelcom z tanečnej a hip-hopovej scény.

    V tej dobe vystriedal mnohé podniky do ktorých sa rád vracal ako napr. Towers, Bisou café, Remix, Destination, LOFT, Rambla Bar, Palace Games Club, KiloWatt (TT), Zio Club (Spiššská Nová Ves), Ibiza Club (Košice) a samozrejme aj nemenej známe študentnské podniky v Bratislave ako klub Elám, Unique a nechýbal so svojim setom aj v kluboch Fléda a Favál v Brne.

    V roku 2011 sa zúčastnil na súťaži "2012" v The Club organizovanej agentúrou Cherry&Cherry, kde obsadil úspešne 3. miesto. Na prelome roku 2012 a 2013 sa taktiež zúčastnil na "Majstrovstvách Slovenska v DJingu" organizovaných firmou Showtechnik, kde obsadil taktiež 3. miesto.

    V súčastnosti sa venuje dynamickému DJingu, kde mixuje pri zachovaní rytmiky rôzne žánre aby jeho sety boli atraktívne pre široké publikum. Popri klubových hraniach pre Medusa Group v podnikoch ako napr. RIO, Primi a MEDUSA Wien sa venuje taktiež hudobnej produkcii a pilne pracuje na svojom sólovom albume, ktorý plánuje vydať do konca roku 2015.

    Jeho srdcové žánre v rámci loungovych hraní sú deep house, vocal house a všetko ladené do funky rytmov. Na tanečnejších eventoch sú dominantné žánre ako Vocal House, Nu Funk, Mash Up a Breakbeat.