• Hľadať
  • DJAY OnAIr
  • Košík
  • Prihlásiť
  • Počet hodnotení: 20
     
    TOP DJ : 45
     
Dajte vedieť aj kamarátom
Deniel B. (SK)
House / Tech House
  • Youtube
  • O mne: Daniel Bányácski sa narodil 6. Augusta 1995.

    Hudbe sa začal venovať už od malička. Tiež vyrastal v hudobnej rodine, lebo aj jeho ocko je DJ. Stále bol zvedavý ako to celé funguje. Veľmi veľa môže ďakovať svojmu ockovi, lebo od neho sa naučil potrebné základy.

    V dvanástich rokoch zahral svoju prvú diskotéku. Vtedy si uvedomil, že aký dobrý pocit je, keď sa ľudia zabávajú na jeho hudbu. Postupom času naberal prax a zdokonaľoval sa. V štrnástich rokoch robil prvý krát Warm-Up pred jedným známym DJ-om(meno) (meno klubu).

    V Roku 2010/2011 bol pre neho zlomový rok, keď začal častejšie hrávať na Stužkových slávnostiach, plesoch, privátnych narodeninových akciách atď. Tiež v roku 2011 sa stal residentným. Dj-om v Hawaii Club-e v Kráľovskom Chlmci, kde pôsobí do dnes. V roku 2012 sa stal residentným. Dj-om v Espresso Bodrog v Strede nad Bodrogom.

    Od 1. Januára 2013 je súčasťou The Beat Brothers, kde je aj spoluzakladateľom spoločne s DeeJay Toma a pravidelne sa zúčastňuje na akciách v kluboch a baroch.

    Počas svojho pôsobenia mal možnosť spolupracovať so známymi Slovenskými aj Maďarskými Dj-mi ako Sterbinszky (HU), Rátkay (HU), Jason Mill (HU), Newl (HU), Purebeat (HU), DJ Zse-Lee, atd.
    Residenské kluby :

    Hawai Club (Kráľovský chlmec)
    Espresso Rákóczi Bar (Borša)
    Restaurant Báró (Streda nad Bodrogom)
    LiquidCaffe (Sátoraljaújhely)
    Espresso Bodrog (Streda nad Bodrogom)
    ClubResidance (Pálháza) HU
    Blue Palace (Ajak) HU
    Highlander (Sárospatak) HU
    Camelot Club (Tiszaújváros) HU
    Bodrog Sound (Festival)