• Hľadať
  • DJAY OnAIr
  • Košík
  • Prihlásiť
  • Počet hodnotení: 20
     
    TOP DJ : 47
     
Dajte vedieť aj kamarátom
MLYNO (SK)
Techno / Tech House / House
  • O mne: Mlyno sa venuje hraniu od svojich 14 rokov, čo je už pomerne dosť dlhá doba, aby vykryštalizoval svoj hudobný prejav. Začiatky boli určite ťažké, hlavne čo sa týka presadzovania sa na scéne. V tom mu pomohol rok 2010, kedy ho kolega T Mike oslovil a ponúkol mu spoluprácu v bookingu techron.sk. Rok na to už brázdili kluby po celom Slovensku. Nezostalo iba pri tom a pustil sa do spolupráce v organizovaní festivalu menšieho formátu, ktorý sa konal dvakrát v okolí jeho rodiska a dva ročníky pri vodnej nádrži Ružinná. Festival elektronickej hudby Beach Tech. No to nebol jeho jediný festival kde sa mohol prezentovať, za zmienku určite stojí festival BEEFREE, kde vystúpil už po dvakrát. Prvý krát to bolo boku Dj T Mika, keď dostali čas hneď po headlinerovy, ktorým bolo duo Toky a Boss. Po druhý krát už vystupoval sám a záznam s jeho vystúpenia si môžete vypočuť tu: http://www.mixcloud.com/michalmmlynek/dj-mlyno-livebeefree-2012/ .
    Potom ste ho mohli počuť aj na XXL feste. V roku 2013 sa môže pochváliť festivalmi La Mara Beat, kde mal tú česť si zahrať so špičkami slovenskej scény, ale to nebol jediný fest. S ešte viac obohatenou zostavou sa mohol stretnúť dvakrát na festivale Dj Míting openair festival. Z klubov ktorých navštívil požehnane, by označil za top vystúpenie v legendárnom Sub Clube Bratislava. Jeho sety sa skladajú z techhouse a techno music. Aj ked hrá pevažne tvrdšiu hudbu, neodpustí si premiešať do setu zo par melodických trackov.

    Od začiatku mal tú česť zahrať si s djmi: Maniana, K-Tie, Eruvie, Markezz, Drahosh, Shimek, Korintan, Boss, Marco Q Fortiss, Toky, Petsto, Suhy, I-One, Laddy Jane, Hammerhead, Rones Ronn, Miss Rodez, Dj Tlama, Slavo C, Bidlo aka Aqua, Michal Breeth, Jozef Mihalik, Pappi ....
    Obľúbený štýl hudby: house, tech-house, techno

    Clubs:

    Magic club - Brezno, Sírius club - Brezno, Ziobar - Spišská Nová Ves, Iguana Disco club - Tomášovce, Colors club -Rožňava, Krankenhouse club - Trenčín,Pool pub - Tekovské Lužany, Akropola – Kremnica, Lubochna club Ružomberok, Empório club Lučenec, Slovan club Krupina, Amadeus club – Žiar nad Hronom, Fan club Breznička, Empire Club - Bratislava, Jacek Pub - Hurbanovo, La Coca - Spiská nová Ves, Sub club - Bratislava, Centrum Banská Bystrica, Element Music Club - Prievidza, Times Club - Rožnava, ..
    Festivaly: Bee Free 2010/2012 – Horná Streda, XXl fest Nove Zamky, La Mara Beat - Liptovský Mikuláš, Mytnik - Mýto pod Ďumbierom

    Open air: Beach Tech 1, 2,3,4 - Krpáčovo, Ružinná