• Hľadať
  • DJAY OnAIr
  • Košík
  • Prihlásiť
  • Počet hodnotení: 20
     
    TOP DJ : 15
     
Dajte vedieť aj kamarátom
DJ BIZZARE (SK)
Hip Hop / R&B / Alternative hip hop / Electronica
  • O mne: DJ Bizzare je aktuálne jeden z najvychytenejších DJ ´s slovenskej hip-hopovej scény. DJingu sa venuje od roku 2005 a od tej doby sa jeho energické sety, kde kombinuje to najlepšie z Hip-Hop, RnB a Trap music, stávajú čoraz viac žiadanejšie na klubovej scéne.

    Bizzare začínal ako club DJ už v mladom veku, ale veľmi rýchlo sa stihol predstaviť aj za “veľkou mlákou”, a to hneď v prestížnom Greenhouse Nightclub v New Yorku. Takisto ako jediný Slovák reprezentoval svoju krajinu aj na najväčšsom Hip-Hop festivale v Európe, Frauenfeld Openair vo Švajčiarsku
    .
    Na česko-slovenskej scéne si vybudoval meno aj ako organizátor jedných z najväčších Hip-Hop & RnB parties a koncertov. Jeho dlhoročné skúsenosti, vášeň pre hudbu, módu, estetiku a dizajn viedli k založeniu jeho vlastného labelu Bizzare Lifestyle, ktorý predstavuje umelcov z rôznych oblastí a okrem hudby prezentuje jemu vlastný životný štýl.

    Bizzare sa nebojí riskovať a púšťať sa do veľkých vecí, pozná tajomstvo úspešných ľudí, ktorí sa do projektov vedia položiť celým srdcom. Sny bez hraníc a dokonalú prípravu dokázal hneď pri prvom projekte labelu Bizzare Lifestyle, keď v roku 2013 priniesol do Bratislavy amerického rappera, multi-inštrumentalistu a speváka Ryana Leslieho, ktorý bol v roku 2011 nominovaný na prestížnu cenu Grammy za najlepší moderný RnB album „Transition“. Pod bezchybnú organizáciu a výbornú atmosféru sa podpísal aj fakt, že Ryan Leslie tu predviedol jednu zo svojich najdlhších show vôbec. Trvala takmer tri a pol hodiny a vyslúžila si skvelé hodnotenie fanúšikov. Tento koncert sa tak zaradil medzi tie najlepšie, aké sa kedy na Slovensku odohrali.

    Na margo tohto úspechu vytvoril koncept BIZZARE NIGHT, s ktorým dobíja scénu s ambíciou stať sa najlepšou Hip-Hop, RnB a Trap párty v Českej i Slovenskej republike. Okrem tohto všetkého pravidelne „kŕmi“ fanúšikov kvalitnou hudbou v podaní jeho promo mixtapes, ktoré je možné vypočuť si a zadarmo stiahnuť na jeho stránke http://www.soundcloud.com/jacobbizzare.

    TOP HRANIA:
    GREENHOUSE /NEW YORK, USA/
    FRAUENFELD OPENAIR 2012 /SWITZERLAND/
    MAGNETIC PARTY /ZURICH, SWITZERLAND/
    SOHO SUPPER CLUB /SCHAAN, LICHTENSTEIN/
    M1 LOUNGE /PRAGUE, CZECH REPUBLIC/
    RADOST FX /PRAGUE, CZECH REPUBLIC/
    KLUB LAVKA /PRAGUE, CZECH REPUBLIC/
    KLUB DOLE /BRATISLAVA, SLOVAKIA/
    TRAFO MUSIC BAR /BRATISLAVA, SLOVAKIA/
    THE CLUB /BRATISLAVA, SLOVAKIA/
    MASQUERADE CLUB /BRATISLAVA, SLOVAKIA/
    TOTO JE HIP-HOP FESTIVAL /SLOVAKIA/

    KLUBOVÉ SPOLUPRÁCE:
    YOLANDA BE COOL /AUSTRALIA/
    DJ JUICY M /UKRAINE/
    DJ FLIP – ITF CHAMPION /IRELAND/
    DJ ND – DMC CHAMPION /BELGIUM/
    DJ YOOTER / HEAVY HITTERS, USA/
    DJ TWIST /USA/
    DJ FRANK JEZ /IRELAND/
    DJ TANDO /IRELAND/
    JESSE AL MALIK /FURIOUS 5, USA/
    DJ PREMA /BUZZIN, SERBIA/
  • Youtube
  • Ďalšie podujatia

  • História podujatí