• Hľadať
  • DJAY OnAIr
  • Košík
  • Prihlásiť
  • Počet hodnotení: 20
     
    TOP DJ : 55
     
Dajte vedieť aj kamarátom
Dj Jancco (SK)
Hip Hop / R&B / Electro / Hip House
  • História podujatí

  • Ďalšie podujatia

  • O mne: SVK:
    Nitriansky DJ, člen Djského teamu Gran Fiesta party bangers. Hudbe sa venuje od svojho mladého veku a s djingom začal vo svojich šestnástich rokoch, kedy začínal hrávať na lokálnych malých akciách. Postupom času začal hrávať v nitrianskych podnikoch a neskôr aj mimo Nitry. Stal sa rezidentným djom Disco Clubu Aura a neskôr Devils Pubu v Nitre. Momentálne figuruje ako resident v kluboch Kartell ( Bratislava ), Irish Castle Pub ( Nové Zámky), Barracuda ( Nitra), Ibiza Club ( Veľký Lapáš ). Jancco bol oslovený na spoluprácu s rapperom Ičisom, no pre nedostatok
    času sa ich spolupráca rozviazala. Neskôr ho oslovil zlatomoravecký rapper Tretina s ktorým úspešne odohral festivaly ako Toto Je Hip Hop, Ranibow a ďalšie. Posledným rapperom s ktorým Jancco spolupracoval bol Santy z Rimavskej Soboty. Momentálne sa Jancco sústreďuje na hranie v Gran Fieste, ktorá bola založená vo februári, za účelom baviť ľudí niečim výnimočným a iným. Vďaka tomuto nápadu si v Nitre zahrala DJská špička. Jancco je multižánrový dj a jeho hudobná selekcia je zameraná na Hip Hop, RnB, Latino, House, Mashupy, Electro a Funk. Do budúcna chystá sériu mixtapov, ktoré budú zadarmo a v limitovanom počte sa budú rozdávať na parties. Aktuálne je mixtape I Feel Like… zdarma na stiahnutie. Jancco hral takmer s celou slovenskou hudobnou špičkou, s menami ako sú Kontrafakt, Čistychov, DJ Mad Skill, DJ Grimaso, DJ Mišo Biely, DJ Yanko Král, DJ Viktor Hazard, DJ Hajtkovič, DJ Kappa, DJ Lucco, DJ Lipi, DJ Pyel, DJ Ekg, Milan Lieskovský, Juraj Grafik a veľa iných.


    ENG:
    Young and perspective DJ from Nitra, Slovakia, member of DJ team named Gran Fiesta Party Bangers. He’s devoted to music from his young age and began with DJing at age of sixteen, when he started to play at small local events. Over time, he started to play at clubs in Nitra and as time advanced he started to focus on clubs situated outside of Nitra. He became a resident DJ at Club Aura, Devils Pub Nitra. Currently he is a resident dj at Kartell ( Bratislava ), Irish Castle Pub ( Nové Zámky ), Barracuda ( Nitra ), Ibiza Club ( Veľký Lapáš ). Jancco was asked to collaborate with rapper Tretina, with whom he successfully played on festivals like Toto Je Hip Hop, Rainbow and many more. Jancco is focused on playing with Gran Fiesta, wich was founded in February, with an idea to entertain people with something unique and different. Thanks to this idea, top DJs from Slovakia and Czech Republic played on the events of Gran Fiesta. Jancco is a multi-genre DJ. His music selection is focused on Hip-Hop, RnB, Latino style House, Mashups, Funk and Electro. In the future, he’s preparing a series of mixtapes, that will be in a limited number distributed on the parties for free. Currently a mixtape called I Feel Like is for free download. During his career, he played with top artists, with names such as, Rytmus, Kontrafakt, Tina, Ego, Čistychov, H16, DJ Mad Skill, DJ Kappa, DJ Grimaso, DJ Hajtkovič, DJ Yanko Kral, DJ Pyel, DJ Viktor Hazard, DJ Lucco, DJ Ekg, Milan Lieskovský, Juraj Grafik and many many more.

    Set Up: Technics 1210 Turntables
    Pioneer DJM 909 mixer
    Shure M 44-7 cartridges
    Serato Scratch Live
    TECHNICS RP-DJ1210 Headphones
    Akai LPD8 midi controler
    Novation Dicer controler